Anunt! Daca iti place continutul acestui site, te invit sa ma urmaresti in continuare pe www.monicamiron.ro Acesta este noul meu site, in care vei putea citi noile articole de blog si vei fi la curent cu noile servicii oferite! Multumesc!
Miercuri, 23 Septembrie 2020 10:55

Fragment din Cartea Alba

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Citesc zilele acestea cartea Cartea Alba - Ramtha (Cartea Alba raspunde intrebarilor despre Sursa intregii existente, divinitatea uitata, viata dupa moarte, evolutie, iubire, puterea constiintei si a mintii, lectiile din natura si ascensiunea lui Ramtha.) si am gasit un fragment despre calatoria sufletului inainte de nastere, pe care il redau mai jos. 

"Entitatea ii spuse: „priveste in lac si spune-mi ce vezi”. Omul se supuse. Apa ii reflecta degraba pe fiul sau. Aceasta crescuse si era acum un barbat tanar. Langa el era o seducatoare si frumoasa fata tanara. Cei doi erau indragostiti unul de celalalt.

Entitatea ii spuse ca intoarcerea pe pamant va fi posibila prin copilul fiului sau. „Cum, striga omul, voi fi fiul fiului meu? Si el tatal meu?” „Desigur! in viata dinaintea ultimei tale vieti a mai fost tatal tau, procesul nu face decat sa se repete”. Omul reflecta asupra acestei situatii si dupa un moment spuse:

„Dar imi iubesc sotia! in consecinta cum as putea sa fiu nepotul ei ?” „Mic copil vei adora pe bunica si cand vei fi barbat, ea va fi deja parasit pamantul. Ceea ce ti-ar fi permis sa-ti exprimi dragostea in inima ta, isi va fi jucat rolul si timpul va deveni pentru tine sa descoperi alte fete ale frumusetii lui Dumnezeu”.

Omul se mai gandi o clipa apoi spuse: „Entitate, tu m-ai ajutat din plin la momentul potrivit. In consecinta, doresc sa devin copilul fiului meu”.

Entitatea spuse atunci: „Samanta va fi pe curand acolo. Indata ce o vei vedea, patrunde in lumina fiului tau”. „Si cum voi face?” Exclama omul. Se uita in jurul sau, dar iata ca entitatea disparu. In locul ei, il vazu pe fiul sau, caci deja era parte din lumina fiului sau. Fiul nu stia de prezenta tatalui, dar de cateva zile isi aminteste cu emotie: „Daca ar putea sa ma vada Tatal Acum !`` isi spuse el.

Veni momentul in care copilul era in burta mamei. Omul, el va lua parte la crearea sa, prin gandurile sale in functie de ceea ce-si doreste sa fie viata lui. El poate alege sa ia in posesie corpul de la conceptie sau sa astepte pana la un an de la nastere. Omul este in culmea nerabdarii, caci totul ii pare familiar. Astfel, se grabi de a deveni copilul. El se proiecta cu vigoare in acel trup, atat de bine incat cat ai clipi din ochi isi uita identitatea. Primul lucru de care lua cunostinta era tusea din gat si de forma aplecata peste el, stergandu-i ochii si infasurandu-l in ceva prea stramt.

Aceasta poveste este adevarata. Entitatea de mare inteligenta si lumina n-a ales o viata in locul acelui maestru. El n-a facut decat sa ii ajute sa descopere modul de a se exprima, ducandu-se intr-un loc cu un lac magic, unde sufletul se dezgoli si a putut astfel sasi vada viata anteriora si sa decida in functie de ea, de ce experiente va avea nevoie. De mic copil, acest maestru stia sa iubeasca. Ii ramanea doar sa-l gaseasca pe Dumnezeu in el insusi si sa-l devina. I-a reusit de altfel; numele sau era „Budha”.

Intotdeauna voi faceti alegerea. Voi aveti vointa de a alege. Nimeni nu alege pentru voi. Daca omul traind in paradis n-ar fi facut de a deveni mai mult si de a-l vedea pe Dumnezeu in frumusetea acestui plan, ar fi in continuare in al cincilea plan si lumea noastra n-ar fi primit binecuvantarea marii sale intelepciuni si lumini. M Mi-am dat seama de curand ca sunt insarcinata si mi-ar placea sa imi spuneti mai intai de ce acest bebelus a hotarat sa vina la mine; apoi as dori sa stiu dupa care criterii se aleg parintii ?

R Cum o entitate in cautarea unui vehicol prin care sa se exprime, isi alege parintii? Motivele sunt mai multe. Totusi, toate entitatile doritoare sa traisca pe acest plan sunt tributare conceptiei copiilor. Cele ce au avut vieti anterioare, au la dispozitia lor canavale genetice - asa se numesc parintii - prin care dorim sa revenim. In majoritatea cazurilor, entitatea cauta parinti care le sunt cunoscuti, entitati care le au fost copii sau parinti in vietile anterioare. Totusi, sunt entitati care - ca si parinti total necunoscuti de ei; ii aleg numai pentru ca le pot furniza un vehicol de exprimare.

In fine, anumite entitati trebuie sa astepte sute de ani inainte de a putea reveni in acesta lume, pentru ca nu gasesc vehicolul potrivit. Nimeni nu este la drept vorbind tatal sau mama altuia. Noi suntem toti fii si fiicele Principiului Tata/Mama de viata numit Dumnezeu. Locuitorii acestei lumi sunt toti frati si surori. Copii vostri sunt in realitate fratii si surorile voastre in ceea ce priveste partea pe care o au din Spiritul lui Dumnezeu.

Inainte de a fi conceput, fiecare stie ca nu revine in acesta lume pentru a fi nemaipomenit de frumos, nemaipomenit de bogat, nemaipomenit de sarac si nenorocit. Fiecare vine ca sa traiasca si sa se supuna a invata ce este emotia - pentru a-si insusi cunoasterea emotiei pe care o va implini in fiinta sa. Aceasta este adevarata comoara a experientelor de o viata, atat pe acest plan ca si pe orice alt plan de existenta; experienta emotiva este singurul bun pe care-l veti putea pastra pentru totdeauna.

Maestre, entitatea care v-a ales a fost ceea ce se numeste tatal bunicului dvs. Ea revine prin intermediul posteritatii pe care a intemeiat-o de mai bine de un secol. Dorinta de a da nastere unui frate sau unei surori, iata ce-i permite sa revina, ceea ce ii procura un vehicol de exprimare. Entitatea este, ca sa zicem asa, in asteptare, ea va lua in posesie fructul ce se deschide in dvs. campul de lumina a numeroase femei, este astfel ocupat de cate o entitate care isi astepta reincarnarea.

M Daca copilul este tatal bunicului meu, asta inseamna ca este vorba de un baiat ?

R Da. Consimtiti?

M Bineinteles."

Citit 1038 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Septembrie 2020 11:19

Terapie CranioSacrala & Terapii prenatale si postnatale

Numele meu este Monica Miron, sunt specialist in terapia CranioSacrala si educator in psihologia prenatala si postnatala.

Te invit sa afli mai multe despre mine si serviciile oferite.