Anunt! Daca iti place continutul acestui site, te invit sa ma urmaresti in continuare pe www.monicamiron.ro Acesta este noul meu site, in care vei putea citi noile articole de blog si vei fi la curent cu noile servicii oferite! Multumesc!

Darul Vietii, sosirea pe lume a unui copil, merita sarbatorit alaturi de familie, de prieteni. Eu va ofer serviciile mele de oficiant al ceremoniei! Sunt bucuroasa sa va fiu alaturi si sa oficiez pentru bebelusul sau copilul vostru Ceremonii de Bun Venit si Ceremonia "Prima atingere a Mamei Pamant". Pentru adulti, in cadrul Programului "Povestea si impactul vietii mele", oficiez o Ceremonie speciala de Bun Venit. Aceste ceremonii le tin atat in judetul Neamt, cat si in toata Romania.

Ceremoniile mele pot fi pentru orice familie, indiferent de varsta (nou-nascut, copil mic, copil mare, adult), numarul (singur, gemeni, tripleti) si legatura cu copilul (copil natural sau copil adoptat). Sunt onorata sa lucrez cu toate credintele, religiile, traditiile, stilurile de viata si practicile. Ceremoniile pot fi savarsite oriunde.  Ele pot avea loc la o casa sau intr-un foisor in curte, in aer liber, in natura, in padure sau parc, intr-o sala de petrecere sau intr-un restaurant, oriunde ai dori sa sarbatoresti. Toate serviciile mele pot fi personalizate si pot fi la fel de creative sau simple pe cat ati dori sa fie. 

Cei mai multi sunt familiarizati cu botezurile, dar nu sunt familiarizati cu binecuvantarea bebelusului/copilului/adultului. Acestea sunt ceremonii care sarbatoresc si ureaza bun venit copilul in aceasta lume, in aceasta viata, in aceasta familie si in comunitate.  Sunt o alternativa sau o completare la un botez traditional.  

Ceremoniile pot fi adaptate pentru a fi: spirituale, creative; concentrate pe legatura dintre parinte si copil sau importanta familiei sau semnificatia numelui lor sau celebrarea calatoriei copilului lor.  Ele pot include juraminte de iubire neconditionata, indrumare si ingrijire si promisiuni fata de copilul lor sau recunostinta lor de a fi parinti.  Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru cuplurile de credinte mixte care doresc sa aduca ambele religii in ceremonia primirii copilului lor pe lume.

Parintii (adultul, in cazul ceremoniilor pentru adulti) pot fi atat de creativi pe cat isi doresc cu ceremonia.  Ei pot alege orice ritual, lecturi, poezie, cantare, scripturi si binecuvantari care le plac, indiferent daca sunt scrise ei insisi, gasite intr-o carte sau online sau de la un prieten sau ruda.  Parintii isi pot face ceremonia lor unica, personalizand evenimentul in orice mod doresc.

In cadrul ceremoniei pot fi inclusi si fratii, bunicii, nasii si prietenii.  Ei pot citi povesti, citate sau poezii, pot face juraminte de dragoste si grija, pot canta vocal sau la un instrument sau orice altceva ati dori sa includeti.

Astept cu nerabdare sa ma alatur celebrarii tale/ copilului tau. Prin blandete, prezenta si radianta, tu, copilul tau, oaspetii tai, va veti simti confortabil in aceasta zis speciala!

Terapie CranioSacrala & Terapii prenatale si postnatale

Numele meu este Monica Miron, sunt specialist in terapia CranioSacrala si educator in psihologia prenatala si postnatala.

Te invit sa afli mai multe despre mine si serviciile oferite.