Anunt! Daca iti place continutul acestui site, te invit sa ma urmaresti in continuare pe www.monicamiron.ro Acesta este noul meu site, in care vei putea citi noile articole de blog si vei fi la curent cu noile servicii oferite! Multumesc!

Masuratorile radiestezice se fac prin accesarea Bazei de Date Universale (Cronica Akasha). Sedinta include interpretarea rezultatelor si recomandarile.

Compatibilitate

Masuratori legate de compatibilitatea cu o persoana, un loc de munca, liceu/facultate, curs, partener de afaceri, tratament medical & energetic, s.a.
Alaturi de interpretarea masuratorilor pentru diferite variante vei primi si recomandarile de lucru asupra propriilor aspecte interioare.

Numar de variante nelinitat pe aceeasi tema.

Tip de discutie: chat & voice call

Durata: aprox. 30 minute

Cost: 100 lei

Profil complet personal

Masuratori pentru identificarea problemelor de sanatate emotionale si fizice, implinirea voii divine, echilibrul ying-yang, varsta astrala, functionarea sistemului chakrelor, problemele diferitelor organe, compatibilitatea cu diverse sisteme de vindecare, s.a.
Alaturi de interpretarea masuratorilor vei primi si recomandarile de lucru asupra propriilor aspecte interioare intr-un document scris.

Tip de discutie: chat & voice call

Durata: aprox. 60 minute

Cost: 150 lei

Detalii organizatorice

Unde?

Sesiunile se organizeaza online, via Facebook Messenger, WhatsApp si Skype.

Cand?

Te rog sa ma contactezi pentru a stabili o programare a sesiunii de masuratoare. Te astept sa imi scrii pe email: morella.miron@gmail.com, pe pagina de Facebook sau pe WhatsApp: +40724877088

Cum?

Dupa ce ai trimis o cerere de programare cu tipul de sesiune, iti voi trimite detaliile organizatorice. Vom stabili impreuna data si ora pentru aceasta explorare.

Costuri

Gasesti costul fiecarei sesiuni in dreptul acesteia.

FAQ

Daca mai ai nevoie de alte informatii, poti intra pe pagina de Intrebari si raspunsuri sau ma poti contacta direct.

Intrebari si raspunsuri

Terapie CranioSacrala & Terapii prenatale si postnatale

Numele meu este Monica Miron, sunt specialist in terapia CranioSacrala si educator in psihologia prenatala si postnatala.

Te invit sa afli mai multe despre mine si serviciile oferite.