Anunt! Daca iti place continutul acestui site, te invit sa ma urmaresti in continuare pe www.monicamiron.ro Acesta este noul meu site, in care vei putea citi noile articole de blog si vei fi la curent cu noile servicii oferite! Multumesc!
Joi, 21 Ianuarie 2021 14:34

Chemarea sufletului copilului

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Viata pe planeta aceasta este o etapa intr-o calatorie mai mare, o etapa prin care trecem mai rapid sau in decursul mai multor vieti, cu porti de intrare si iesire, respectiv Aparitia copilului - sarcina & nasterea si Plecarea fizica - Moartea. Sufletul, ghidat de entitatile divine, are capacitatea de a decide daca doreste sa se incarneze din nou, care este misiunea sa personala in acea viata, familia in care va veni si lectiile de viata. Da, in majoritatea cazurilor, sufletul isi alege parintii ca urmare a unui contract cu acestia la nivel de suflete.  

Deoarece exista aceasta conexiune intre suflete, comunicarea se poate initia din partea copilului inspre parinti (ex. visele premonitorii ale mamei) sau invers. In acest articol voi da un exemplu despre cum se poate chema, de catre parinti, sufletul copilului cu care ei au deja o conexiune de suflete si pe care si-l doresc ca viitorul lor copil si in plan fizic. 

In cartea Spirit Babies scrisa de Walter Makichen, exista un exercitiu de tip meditatie pe care un cuplu poate sa il faca cu intentia iubitoare de a primi sufletul copilului in viata lor. Acest exercitiu deschide chakra inimii pentru a crea acea energie a iubirii neconditionate si a facilita conexiunea. Va invit sa insotiti acest ritual cu cristalele din setul Ma pregatesc sa fiu mama, pe care l-am creat pentru a va insoti in perioada de conceptie si sarcina.

Gasiti mai departe traducerea etapelor acestui ritual individual sau de cuplu. Va recomand sa va achizitionati cartea in format fizic sau ebook pentru a explora mai multe exercitii de curatare personala, de unitate in cuplu si sa cititi povesti incredibile de comunicare cu spiritul copilului. Este o carte care te scalda in energia iubitoare a maternitatii, a respectului fata de propriul suflet si fata de alegerile celorlalte suflete.   

  • Aseaza-te langa partenerul tau/partenera ta si tineti-va de mana. (Daca faceti aceasta meditatie singura/singur, omiteti aceasta etapa. Nu este necesar sa faceti aceasta meditatie cu un partener).
  • Inchideti ochii, asezati o mana pe centrul pieptului si duceti-va cu atentia acolo.
  • Luati-va cateva momente pentru a va asculta respiratia. Acesta este un act de proprie acceptare cu rolul de a stimula energia chakrei inimii. 
  • Canta urmatorul cantec: "OH, NAH, MAY, AH, SAH, NAH, CHA, OH, NAY, AH."
  • In timp ce canti, incearca sa iti imaginezi sunetele care izvorasc din centrul pieptului tau in chemarea sufletului copilului. Continua sa canti pentru cel putin cinci minute.
  • Majoritatea persoanelor vor simti o adiere calda in corp atunci cand se conecteaza cu sufletul copilului. Daca esti o persoana orientata catre vizualizare, poti vedea ovaluri stralucitaore de diferite lumini colorate. Cantarea acestui cantec in mod regulat va crea o conexiune energetica stabila intre tine si spiritul copilului. Acest cantec este mai eficient cand este cantat la aceeasi ora in fiecare zi. Poti face aceasta meditatie de trei ori pe zi.   

Daca ar fi sa adaug o recomandare la acest exercitiu este ca puterea intentiei este mai importanta decat stresul mental al urmaririi cu exactitate a pasilor. Lejeritate, flexibilitate, perseverenta si iubire!   

Insotesc acest articol cu o melodie pentru sufletele care asteapta sa vina, sa fie Copiii Pamantului. 

 

Citit 1920 ori Ultima modificare Joi, 21 Ianuarie 2021 17:08
Mai multe din această categorie: « Fragment din Cartea Alba

Terapie CranioSacrala & Terapii prenatale si postnatale

Numele meu este Monica Miron, sunt specialist in terapia CranioSacrala si educator in psihologia prenatala si postnatala.

Te invit sa afli mai multe despre mine si serviciile oferite.