Anunt! Daca iti place continutul acestui site, te invit sa ma urmaresti in continuare pe www.monicamiron.ro Acesta este noul meu site, in care vei putea citi noile articole de blog si vei fi la curent cu noile servicii oferite! Multumesc!
Contacteaza-ma
Vrei sa afli mai multe despre programe sau vrei sa faci o planificare pentru o sesiune de terapie?

Monica Miron - House of Life

Email

monica.miron88@gmail.com

Telefon & WhatsApp

+40724877088

Intrebari frecvente pentru sesiunile de Terapie CranioSacrala si alte terapii manuale

Ce este un terapeut? Un terapeut este persoana care joaca rolul de facilitator in procesul de autovindecare si autocorectie a corpului dumneavoastra.

Ce este nevoie sa aduc cu mine? In principiu nu trebui sa aduceti nimic cu dumneavoastra, dar daca aveti un diagnostic medical ar fi bine sa aduceti documentatia asociata acestuia.

De cate sedinte am nevoie? Nu exista un numar exact de sedinte de care o persoana are nevoie. Suntem unici si reactionam diferit. Astfel, starea fiecaruia dintre noi se poate imbunatati din 3 sedinte, 5 sedinte sau din 10 sedinte, de la persoana la persoana.

Cum trebuie sa vin imbracat? La terapia craniosacrala este indicat sa veniti imbracat cu haine lejere.

Cum pot sa imi fac o programare? Programarea se poate face la numarul de telefon 0724877088 sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. De asemenea, puteti solicita o programare folosind formularul disponibil online (click aici).

Imi trebuie referinta de la doctor? Nu, nu aveti nevoie de referinta de la doctor pentru a veni, tot de ce aveti nevoie este sa aveti deschiderea de a lucra holistic (corp, minte, suflet) cu dvs.

Cum pot sa reprogramez sau sa anulez o programare de Terapie manuala? Pentru reprogramarea sau anularea unei sedinte de terapie manuala, puteti trimite un mesaj sau suna la numarul de telefon 0724877088. Am aprecia foarte mult daca mesajul d-voastra va sosi cu cel putin 24 de ore inainte pentru a oferi posibilitatea unei alte persoane aflate in nevoie sa beneficieze de aceasta sedinta.

Cum faceti plata sedintelor? Plata sedintelor se face dupa terminarea sesiunii prin numerar. Daca alegeti un pachet de sedinte, plata se va face integral la finalizarea primei sesiuni. Daca doriti sa achitati prin transfer bancar, va rog sa ma anuntati atunci cand faceti programarea pentru a va intocmi factura fiscala aferenta serviciilor alese. 

 

 Intrebari frecvente pentru sesiunile de terapie online (Terapii prenatale & postnatale, Programul Sosirea mea in lume, Explorari intuitive Tarot, Masuratori radiestezice)?  

Ce este necesar sa faceti in cazul in care doriti sa urmati sesiunile de terapie online?

  • Sesiunile online au loc pe Skype, GoogleMeet, sau WhatsApp. Este necesar sa aveti o conexiune buna de internet.
  • Sa aveti camera si un microfon al telefonului sau microfon la tableta, laptop, PC pentru a ne putea auzi si pentru a ne putea vedea. Daca vorbesti de pe telefon asigura-te ca ai notificarile inchise pe parcursul sedintei de terapie.
  • Sa aveti un loc in care sa va simtiti confortabil/a si "apt/a" pentru a putea lucra cu dumneavoastra.
  • Daca mai locuiesti si cu alte persoane, asigura-te ca ai la dispozitie un spatiu doar pentru tine in care nu vei fi deranjat pe toata durata sedintei.
  • Una din regulile de cadru terapeutic este confidentialitatea. In cazul sesiunilor online, e necesar ca atat eu, cat si dumneavoastra sa avem parte de confidentialitate si de intimitate.
  • Pentru fiecare sesiune online este mentionata in descriere durata estimativa. Sesiunile incep intotdeauna la ora stabilita.
  • Ce se intampla daca nu am sau aveti conexiune buna de internet? Daca exista momente in care netul nu merge, puteti face hotspot de la mobil sau putem urma sedintele tip apel, fara video, urmand ca apoi sa remediati/remediem conexiunea.

Cum faceti plata sedintelor? Plata se poate face doar online prin transfer bancar folosind aplicatiile mobile sau prin alte mijloace de care dispuneti. Veti primi toate detaliile de plata pe adresa de e-mail sau pe WhatsApp/ Facebook Messanger. Factura se elibereaza in format electronic și se trimite la adresa dvs de e-mail. 

Cand este confirmata o programare la o sesiune de terapie online? Programarea este considerata confirmata numai in urma trimiterii de catre dumneavoastra a detaliilor platii sedintelor (ordin de plata etc), in maxim 24 de ore, pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe WhatsApp: 0724877088 si a primirii unui e-mail/mesaj de confirmare.

Cum pot sa reprogramez sau sa anulez o programare de Terapie online? Pentru reprogramarea sau anularea unei sedinte de terapie manuala, puteti trimite un mesaj sau suna la numarul de telefon 0724877088. Pacientul are obligatia sa anunte cu cel putin 24 de ore inainte de ora programata pentru sedinta online, neprezentarea la sedinta programata, in caz contrar, aceasta sedinta va fi achitata integral, fara posibilitatea restituirii banilor.

Terapie CranioSacrala & Terapii prenatale si postnatale

Numele meu este Monica Miron, sunt specialist in terapia CranioSacrala si educator in psihologia prenatala si postnatala.

Te invit sa afli mai multe despre mine si serviciile oferite.