Bine ati venit pe pagina House of Life! Eu sunt Monica Miron, creatoarea acestui proiect si ghidul tau de explorare.

Draga cititor,

Eu sunt Monica Miron, creatoarea proiectului House of Life.

Numele proiectului House of Life (Casa Vietii) l-am primit ca o indrumare in urma unei meditatii- calatorii in Egiptul Antic. Atunci House of Life (Per-Ankh) era librarie, centru de scriere, loc pentru conferinte, institutie de educatie si loc de ritualuri si de oferire de ajutor in probleme medicale, financiare si emotionale. Am pastrat acest mesaj in suflet, iar in anul 2019 am inceput crearea acestui proiect. Primul pas este spatiul virtual, urmand ca sa existe si un loc fizic. 

In vietile mele am fost si sunt un explorator curios si curajos al multor povesti, roluri, emotii si trairi. Viata mi-a fost si imi este Scoala cea mai de pret, prin toate experientele provocatoare si pline de bucurie. Intuitia, ghizii spirituali si prietenii de suflet mi-au fost intotdeauna alaturi pentru a descoperi mesajele din spatele intamplarilor. In viata aceasta, am revenit pentru ca iubesc Oamenii și vreau sa las darurile sufletului meu sa se reverse asupra lor. 

Am explorat pana acum mai multe domenii: educatie, psihologie, asistenta sociala, resurse umane & training, marketing, arta, fotografia si creatia de obiecte decorative (Atelier KIKU), anteprenoriatul, terapii de explorare si vindecare manuale si cu energie.  

O lunga perioada, darurile sufletului au ramas bine pastrate in interior, iar instrumentele pe care le-am asimilat le-am aplicat in propria mea explorare. Acum a venit momentul sa infloreasca in lume.

 

Psihologie Pre-Perinatala

- Educator in Psihologie Prenatala si Perinatala (PPNE), Association for Prenatal and Perinatal Psychology and Health, 2020-2021

- Preconception Preparation cu Kate White 

- Participare la Conferinta de Sanatate Perinatala - Perspective Psihologice, Sociale si Medicale, Bucuresti, 2020

- Participare la workshopul "Intervenția psihologică de optimizare a atașamentului prenatal la gravidele cu istoric de avort spontan", organizat de Camelia Chetu, 2020  

Terapie complementare

- CST1 Terapia CranioSacrala Metoda Upledger

- Radiestezie - gradul IV - Scoala de radiestezie Romeo Botezatu

- EFT / TFT Practitioner Certification cu Graham Nicholls

Formare universitara

- Masterat Comunicare organizationala si Resurse Umane, SNSPA

- Absolventa Asistenta Sociala, Facultatea de psihologie si asistenta sociala, Universitatea Bucuresti 

Afilieri

-  Membru al Association for Prenatal and Perinatal Psychology and Health (APPPAH)

Ce spun pacientii

Lili L.
Am participat la sesiuni de terapie craniosacrala cu Monica Miron si au fost experiente unice, care mi-au adus o stare de bine fizica si emotionala. Am facut eu si sotul meu si suntem foarte multumiti de rezultat. Recomandam cu mare incredere serviciile oferite de Monica, o persoana sensibila, atenta la nevoile pacientului si cu multa rabdare. Multumim din suflet, Monica!😘😘🌹
Adina R.
Am avut norocul sa pot participa la terapiile facute de Monica. Inițial eram speriata, era prima experiență si nu stiam ce ma asteapta, insa glasul ei m-a liniștit si am participat la mai multe sedinte de terapie cranio-sacrale. Sunt experiente unice, diferite de la o sedinta la alta, iar cuvintele nu pot exprima ceea ce se simte. Recomand din suflet si astept nerăbdatoare urmatoarea sedinta!
Vasile V.
Este ceva unic pt fiecare persoana, noi am fost placut impresionati, recomandam aceasta terapie. Aveti puterea de a incerca, merita!
Alina Maria
Recomand cu drag! De fiecare data am primit indrumari pe care le-am simțit conectate cu întrebarile mele. That kind of "one in a milion" person.
Doina D
Multumesc Monica pentru informatiile relevate. A fost o adevarata placere "intalnirea" cu tine, mesajele transmise au fost concise, clare, interpretarea cu lux de amanunte!
Otilia P.
Monica is an amazing intuitive Lady and a kind and warm Soul I had beautiful interactions with her since we connected "by chance" - but we all know there is no such thing, right?