Anunt! Daca iti place continutul acestui site, te invit sa ma urmaresti in continuare pe www.monicamiron.ro Acesta este noul meu site, in care vei putea citi noile articole de blog si vei fi la curent cu noile servicii oferite! Multumesc!

Elena L. - "Am participat la sesiuni de terapie craniosacrala cu Monica Miron si au fost experiente unice, care mi-au adus o stare de bine fizica si emotionala. Am facut eu si sotul meu si suntem foarte multumiti de rezultat. Recomandam cu mare incredere serviciile oferite de Monica, o persoana sensibila, atenta la nevoile pacientului si cu multa rabdare. Multumim din suflet, Monica!😘😘🌹"

Catalina Z. - "Terapia cu Monica a adus mai multa blandete in viata mea, mi-a readus aminte sa pun iubirea mai presus de orice si mi-a activat simturi de care nu eram constienta. Am simtit din prima o conexiune puternica cu ea, ca si cum era menit sa fac cu ea aceasta terapie care pentru mine a batut cu mult alte tipuri de Terapii. De fapt, cred ca este blandetea Monicai si felul in care trateaza lucrurile, astfel incat ai impresia ca faci mai multe Terapii intr-una. Iar felul  in care lucreaza cu punctele cheie din corp mi-au adus prezenta si “revigorare”. Recomand, m as reintoarce la ea macar in fiecare saptamana."

Adina R. - "Am avut norocul sa pot participa la terapiile facute de Monica. Inițial eram speriata, era prima experiență si nu stiam ce ma asteapta, insa glasul ei m-a liniștit si am participat la mai multe sedinte de terapie cranio-sacrale. Sunt experiente unice, diferite de la o sedinta la alta, iar cuvintele nu pot exprima ceea ce se simte. Recomand din suflet si astept nerăbdatoare urmatoarea sedinta!"

Eveline N. - "Va multumesc din suflet! Iar am inteles cuvant cu cuvant si contemplez in linistea mea! Va ador si sunt extrem de recunoscatoare ca v-ati rapit din timpul dvs. sa imi raspundeti atat de minunat. Sunteti ca un medicament pentru suflet si tot ce ma invatati rasuna atat de frumos dupa un timp si in gandirea mea. Multumesc! O seara minunata!🤍✨" 

Vasile V. - "Este ceva unic pt fiecare persoana, noi am fost placut impresionati, recomandam aceasta terapie. Aveti puterea de a incerca, merita!"

Alina Maria - "Recomand cu drag! De fiecare data am primit indrumari pe care le-am simțit conectate cu întrebarile mele. That kind of "one in a milion" person."

Doina D - "Multumesc Monica pentru informatiile relevate. A fost o adevarata placere "intalnirea" cu tine, mesajele transmise au fost concise, clare, interpretarea cu lux de amanunte!"

Otilia P. - "Monica is an amazing intuitive Lady and a kind and warm Soul I had beautiful interactions with her since we connected "by chance" - but we all know there is no such thing, right?"

Terapie CranioSacrala & Terapii prenatale si postnatale

Numele meu este Monica Miron, sunt specialist in terapia CranioSacrala si educator in psihologia prenatala si postnatala.

Te invit sa afli mai multe despre mine si serviciile oferite.