Anunt! Daca iti place continutul acestui site, te invit sa ma urmaresti in continuare pe www.monicamiron.ro Acesta este noul meu site, in care vei putea citi noile articole de blog si vei fi la curent cu noile servicii oferite! Multumesc!

Bine ai venit in sectiunea dedicata maternitatii, acea calatorie de transformare a corpului, a rolurilor, a familiei si a sufletelor. In aceasta sectiune vei gasi lista de servicii de terapie pe care le ofer persoanelor aflate in una din etapele maternitatii: preconceptie, conceptie, sarcina, perioada postnatala.

Pregatire pentru conceptie

Atunci cand va doriti un copil si lucrurile nu se intampla asa cum va asteptati, este posibil sa aveti nevoie de un cadru de explorare a corpului vostru (ex. probleme legate de functionalitatea organelor de reproducere), a campului emotional (ex. campul maternitatii interioare, experiente traumatizante anterioare) si a ranilor din familia voastra („secretele” familiei legate de sarcina si nastere).
Dupa ce vom vindeca povestea din corp, vom observa si accepta amintirile nerezolvate care vor iesi la suprafata, vom crea noul cadru pentru o conceptie constienta.

In cadrul acestui program vor fi 4 sesiuni, cate doua pentru fiecare partener, respectiv: o sesiune de Terapie CranioSacrala (intalnire fizica la cabinet sau la docmiciliu) si o sesiune de explorare a campului personal si transgenerational (intalnire fizica sau online).

Durata unei sesiuni de Terapie CranioSacrala: 60 -120 minute. Durata unei sesiuni individuale de explorare: 60 minute.

Cost program (4 sesiuni): 600 lei

Terapie CranioSacrala in sarcina

Simptomele care pot aparea in timpul unei sarcini pot fi: greturi matinale sau pe parcursul intregii zile , care dureaza mai multe saptamani, durere de spate si de ligamente, dificultati de respiratie, reflux gastrofaringian, dureri de cap, schimbari posturale. Terapia CranioSacrala poate ajuta la ameliorarea subtantiala a acestor simptome prin eliberarea tensiunilor din tesuturi, prin ajutarea corpului de a gasi mai mult spatiu si pozitii optime pentru uter si pentru copil/copii, prin calmarea sistemului nervos si prin ajutarea coloanei vertebrale de a se acomoda cu noile modificari posturale care sunt parte inevitabila din sarcina.
Terapia CranioSacrala este eficienta si atunci cand bebelusul nu s-a intors fiind in prezentatie pelviana sau transversala.

Terapia CranioSacrala se desfasoara la cabinet sau la sediul pacientei.

Durata unei sesiuni de Terapie CranioSacrala: 60 -120 minute.

Cost sesiune: 120 lei

Vindecare fizica si emotionala dupa nastere

Dupa nastere corpul femeii continua transformarea pe care a inceput-o o data cu sarcina. Dincolo de provocarile fizice acumulate pe parcursul sarcinii, pot aparea si disfunctii din timpul nasterii (ex. diastasis recti, incontinenta urinara, durere pelviana, prolaps de organe, diastaza abdominala).
Vom lucra in sesiune/sesiunile de Terapie CranioSacrala atat cu traumele fizice cat si cu cele emotionale. Cum a fost perceputa nasterea, care au fost dificultatile, unde au fost abuzuri, interventii traumatizante.

Terapia CranioSacrala se desfasoara la cabinet sau la sediul pacientei.

Durata unei sesiuni de Terapie CranioSacrala: 60 -120 minute.

Cost sesiune: 120 lei

Sosirea mea in lume

Povestea conceptiei, sarcinii si nasterii tale se regaseste in fluiditatea corpului, in memoria somatica a tesuturilor, in micile gesturi inconstiente, in deciziile pe care le iei, in felul in care vorbeste corpul tau prin afectiunile existente.
In sesiunile de terapie vom lucra atat cu corpul, cat si cu emotiile, tiparele mentale si campul transgenerational.

Programul contine trei parti, respectiv: 1. O sesiune in format online sau fizic de explorare a povestii conceptiei, perioadei intrauterine si nasterii. (60 minute) 2. O sesiune de Terapie CranioSacrala. (60-120 minute) 3. O ceremonie de Bun Venit cu binecuvantari . (60 minute)

Cost program (trei sesiuni): 500 lei

Terapie CranioSacrala & Terapii prenatale si postnatale

Numele meu este Monica Miron, sunt specialist in terapia CranioSacrala si educator in psihologia prenatala si postnatala.

Te invit sa afli mai multe despre mine si serviciile oferite.