Anunt! Daca iti place continutul acestui site, te invit sa ma urmaresti in continuare pe www.monicamiron.ro Acesta este noul meu site, in care vei putea citi noile articole de blog si vei fi la curent cu noile servicii oferite! Multumesc!
Miercuri, 02 Septembrie 2020 11:48

Recuperarea puterii personale prin intermediul cartilor de Tarot

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Suntem zilele astea, pana pe 22 septembrie ca intre luni, intre anotimpuri, vara cu entuziasmul intalnirilor cu "celalalt" si toamna cu asezarea roadelor. Si tocmai in acest moment, o data cu luna plina de azi, am primit ghidarea de a crea un nou spatiu de explorari intuitive prin intermediul Tarotului. Desi saptamana trecuta simteam ca tematica va fi despre iubirea pierderilor, bolilor, umbrelor (poate va reveni aceasta tema), prin toate discutiile si experientele din jurul acestor zile, ma aliniez catre o tema mult mai importanta acum: RECUPERAREA PUTERII PERSONALE

Ceea ce vedeti in imaginea alaturata este o sesiune de explorare interioara pe aceasta tema. Prima carte "CE SIMTI ACUM?" ne arata un erou (persoana care exploreaza) in plin proces de traire a placerii fata de o multitudine de forme de creatie. Acesta exaltare vine cu senzatia de a te abandona in prea multe, a uita calea si a simti presiunea unei rutine in procesul de creatie. 

A doua carte ne arata care este PUTEREA PERSONALA, care este chiar puterea eroului de a se abandona cu incredere procesului creatiei. Desi in drum spre stanga (actiune), puterea personala ii reaminteste ca este necesara capaciteatea de a fi receptiv (bata din dreapta), de a lasa (carte de nivel 8-9, intrarea in haos), de a abandona calea spre energii distructive, de a se detasa de autosatisfactie, de rutina.

CE? este de facut ne arata cartea a patra: Golirea mintii de idei, concepte, patternuri, ganduri. O supraaglomerare mentala va genera incapacitatea de a receptiona mesajele inportante de la muza creatiei. CUM? sa goleasca mintea ne arata cartea a cincea: Prin o analiza echilibrata a formelor de creatie de care s-a indragostit eroul. A pune in balanta si a taia ceea ce nu este necesar/in voia Divina/ echilibrat cu Sufletul. 

PUTEREA PERSONALA RESTABILITA este Nebunul, energia inceputului, care este de fapt energia creatiei initiale. Mintea golita ne abandonam in procesul de creatie Muzei care ne impinge spre necunoscut, iar eroul se incredinteaza in totalitate acestui proces. 

Aceasta este o scurta descriere a unui proces de explorare. Ca de fiecare data, mult mai multe elemente interioare au iesit la suprafata prin discutia cu persoana careia i-am intermediat explorarea. 

In luna septembrie dedic sesiunile de Tarot acestei teme. Cine simte imboldul interior de explorare este bine venit. Inscrierile la aceasta sesiune se fac pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pe FB sau WhatsApp: +40724877088. Contributia ta este de 70 lei, iar sesiunea se face online via chat & voice call. 

Mai multe explorari disponibile gasesti aici: http://houseoflife.ro/explorari-intuitive-tarot

Citit 1023 ori Ultima modificare Joi, 03 Septembrie 2020 13:20

Terapie CranioSacrala & Terapii prenatale si postnatale

Numele meu este Monica Miron, sunt specialist in terapia CranioSacrala si educator in psihologia prenatala si postnatala.

Te invit sa afli mai multe despre mine si serviciile oferite.