Anunt! Daca iti place continutul acestui site, te invit sa ma urmaresti in continuare pe www.monicamiron.ro Acesta este noul meu site, in care vei putea citi noile articole de blog si vei fi la curent cu noile servicii oferite! Multumesc!
Vineri, 24 Iulie 2020 16:14

Explorarea orgoliului prin intermediul cartilor de tarot

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am primit ghidarea saptamana aceasta sa organizez 6 sesiuni gratuite de tarot pentru explorarea orgoliului. Ca in modelele de explorari anterioare, pornesc de la o sesiune pentru a dezvolta structura de etalare (numar de carti, intrebari, semnificatia fiecarei pozitii), apoi ma auto-explorez si mai departe va aduc voua darurile primite. 

Fotografia de mai sus este din prima explorare din aceasta tema. Am decis sa va scriu deoarece a fost revelatoare si pentru mine, in sensul in care atribuiam orgoliului o conotatie predominant negativa. Divinitatea aduce orgoliul in viata persoanelor ca un cadru-dar de transformare a sufletului, de experiementare continua pana la o urmatoare decizie: "Acum ca am inteles, aleg sa fac altfel!". Haideti sa vedem ce au de transmis cartile de tarot in acest caz....

Intrebarea pe care am adresat-o tuturor persoanelor care au vrut sa exploreze tematica orgoliului este: Cum iti creezi viata atunci cand actionezi din orgoliu? Am structurat explorarea pe descoperirea atasamantului care ne face sa ne simtim mult mai speciali in comparatie cu ceilalti (sursa orgoliului), comportamentul (actiunea) pe care il avem atunci cand suntem manati de orgoliu si indrumarea pentru a face o schimbare (mesajul).

Pentru aceasta explorare am folosit ambele tipuri de carti de Tarot, respectiv Tarot de Marseille si Wildwood Tarot.

Eroul explorarii actioneaza atunci cand este manat de orgoliu printr-o forma de actiune violenta de distrugere a traditiilor (proiecte, relatii). Atunci cand traditiile devin o inchisoare, apare distrugerea, finalul calatoriei este o forma de renastere. Viata ii transmite ca inchisoarea nu reprezinta un motiv de a se crede superior.

Viata este o calatorie in care apar momente de purificare, de realiniere, de moarte a unor parti din noi, tipare si traditii. In acest caz orgoliul manifestat prin explozie (comportamentala, emotionala) este un mecanism de a atrage atentia. Care sunt situatiile in care are loc o rupere brusca, emotii foarte puternice? 

Mesajul primit de la Gardianul Padurii/ Diavolul este de a fi atent la momentul in care apare tentatia/ provocarea. Aceasta il poate duce catre eliberare/ transformare sau catre blocarea in continuare in orgoliu. "Daca ceva este ascuns sau reprimat, daca o situatie a fost lasata sa decada sau a devenit nesanatoasa, acum este momentul sa reflectezi asupra propriilor frici, sa faci pace cu insecuritatile, sa restaurezi echilibrul in tine cu curaj si integritate." Poti sa dai piept cu Gardianul sau faci cale intoarsa? 

Ultima carte indica puterea de a face alegerea si de a se transforma. In acel moment, toate potentialele sunt deschise, doar trebuie sa isi reaminteasca aceasta putere pe care o are. Facand un pas inainte, Samanul - Eroul isi gaseste darurile, transformand traditiile si gasindu-si astfel locul in lume. 

Daca doresti sa explorezi orgoliul personal, pana pe data de 27.07.2020, sesiunea este gratuita. Scrie-mi pentru a face o programare si a-ti da mai multe detalii pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe WhatsApp la numarul 0724877088. 

Daca te-am facut curios/a si vrei sa explorezi alta tema importanta pentru tine, vezi ce calatorii sunt disponibile

 

Citit 1083 ori Ultima modificare Joi, 03 Septembrie 2020 13:18

Terapie CranioSacrala & Terapii prenatale si postnatale

Numele meu este Monica Miron, sunt specialist in terapia CranioSacrala si educator in psihologia prenatala si postnatala.

Te invit sa afli mai multe despre mine si serviciile oferite.