Masuratorile radiestezice se fac prin accesarea Bazei de Date Universale (Cronica Akasha). Sedinta include interpretarea rezultatelor si recomandarile.

Compatibilitate

Masuratori legate de compatibilitatea cu o persoana, un loc de munca, liceu/facultate, curs, partener de afaceri, tratament medical & energetic, s.a.
Alaturi de interpretarea masuratorilor pentru diferite variante vei primi si recomandarile de lucru asupra propriilor aspecte interioare.

Numar de variante nelinitat pe aceeasi tema.

Tip de discutie: chat & voice call

Durata: aprox. 30 minute

Cost: 50 lei

Profil complet personal

Masuratori pentru identificarea problemelor de sanatate emotionale si fizice, implinirea voii divine, echilibrul ying-yang, varsta astrala, functionarea sistemului chakrelor, problemele diferitelor organe, compatibilitatea cu diverse sisteme de vindecare, s.a.
Alaturi de interpretarea masuratorilor vei primi si recomandarile de lucru asupra propriilor aspecte interioare intr-un document scris.

Tip de discutie: chat & voice call

Durata: aprox. 60 minute

Cost: 140 lei

Detalii organizatorice

Unde?

Sesiunile se organizeaza online, via Facebook Messenger, WhatsApp si Skype.

Cand?

Te rog sa ma contactezi pentru a stabili o programare a sesiunii de masuratoare. Te astept sa imi scrii pe email: morella.miron@gmail.com, pe pagina de Facebook sau pe WhatsApp: +40724877088

Cum?

Dupa ce ai trimis o cerere de programare cu tipul de sesiune, iti voi trimite detaliile organizatorice. Vom stabili impreuna data si ora pentru aceasta explorare.

Costuri

Gasesti costul fiecarei sesiuni in dreptul acesteia.

Ce spun pacientii

Lili L.
Am participat la sesiuni de terapie craniosacrala cu Monica Miron si au fost experiente unice, care mi-au adus o stare de bine fizica si emotionala. Am facut eu si sotul meu si suntem foarte multumiti de rezultat. Recomandam cu mare incredere serviciile oferite de Monica, o persoana sensibila, atenta la nevoile pacientului si cu multa rabdare. Multumim din suflet, Monica!😘😘🌹
Adina R.
Am avut norocul sa pot participa la terapiile facute de Monica. Inițial eram speriata, era prima experiență si nu stiam ce ma asteapta, insa glasul ei m-a liniștit si am participat la mai multe sedinte de terapie cranio-sacrale. Sunt experiente unice, diferite de la o sedinta la alta, iar cuvintele nu pot exprima ceea ce se simte. Recomand din suflet si astept nerăbdatoare urmatoarea sedinta!
Vasile V.
Este ceva unic pt fiecare persoana, noi am fost placut impresionati, recomandam aceasta terapie. Aveti puterea de a incerca, merita!
Alina Maria
Recomand cu drag! De fiecare data am primit indrumari pe care le-am simțit conectate cu întrebarile mele. That kind of "one in a milion" person.
Doina D
Multumesc Monica pentru informatiile relevate. A fost o adevarata placere "intalnirea" cu tine, mesajele transmise au fost concise, clare, interpretarea cu lux de amanunte!
Otilia P.
Monica is an amazing intuitive Lady and a kind and warm Soul I had beautiful interactions with her since we connected "by chance" - but we all know there is no such thing, right?